Kronenburg Living

Postbus 105
6860 AC Oosterbeek
Tel: 0611882984
info@kronenburgliving.nl
Spijkerstraat 211 B, 6828 DD Arnhem Huurprijs op aanvraag
Spijkerstraat 211 B in Arnhem 6828 DD

Omschrijving

Leuke kamer op een zeer gewilde locatie nabij het centrum van Arnhem. De Spijkerstraat is een van de bekendste straten in het Spijkerkwartier. In de wijk staan voornamelijk karakteristieke herenhuizen uit de 19e eeuw. De wijk is door de gemeente Arnhem tot beschermd stadsgezicht benoemd. Het Spijkerkwartier is levendig en bruisend, met detailhandel, cafés en restaurants, kunstgalerieën en een theater. De gezellige Steenstraat en het centrum van Arnhem zijn om de hoek en zoals bijna overal in Arnhem is de natuur niet ver weg: het Musispark is heel dichtbij, het Sonsbeekpark ligt op ca. een 10 min lopen. NS station Velperpoort en het Centraal Station zijn beiden op loopafstand. Hier woon je zeer centraal en stads, maar toch rustig en met veel privacy.

Indeling: Via de trapopgang gaat u naar de 2de verdieping.

2de verdieping: De kamer is aan de achterzijde gesitueerd en is ca. 20 m2. De toilet, douche en keuken wordt gedeeld met 1 medebewoner.

Bijzonderheden:
- Huur: €425,- incl. gas, water en elektra.
- Borg: €425,-
- Beschikbaar per 1 februari 2019;
- Binnenstad en alle voorzieningen binnen handbereik;
- Verhuur onder voorbehoud gunning eigenaar;

Heeft u belangstelling voor deze kamer neem dan snel contact met ons op via de website www.kronenburgliving.nl
Overdracht Status Verhuurd Waarborgsom € 425,- Aanvaarding Per 01-02-2019 Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement studentenkamer Bouwjaar 1880 Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Woonoppervlakte 20 m² Overige inpandige ruimte 4 m² Externe bergruimte 4 m² Inhoud 90 m³ Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Redelijk tot goed Onderhoud buiten Redelijk tot goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte